Over Eden Tables

Eden Tables is een klein bedrijfje uit Merelbeke bij Gent, opgericht door Rico & Jeske. In tijden van massaproductie en eenheidsworst, wilden wij iets unieks creëren. Handgemaakt en geïnspireerd door de natuur. Zoals veel plantenliefhebbers kwamen we algauw plaats te kort om al onze planten kwijt te kunnen, dus waarom niet een tafel met een planten terrarium combineren?

Na veel experimenteren om het juiste materiaal én de juiste formule te vinden, en het testen van talloze prototypes ontwikkelden we uiteindelijk onze kenmerkende stenen tafeltjes, die je nergens anders ter wereld zal vinden. Al onze stuks worden door ons zorgvuldig met de hand gemaakt en afgewerkt, zodat elke tafel of bloempot een unieke textuur en rotsachtige look krijgt. Geen twee stuks zijn ooit hetzelfde! 

Onze tafels zijn ondersteund door metalen hair pin poten en afgewerkt met een glasplaat waardoor we de functionaliteit van een salontafel combineren met een indoor planten terrarium. Om je tafel mee in te richten hebben we leuke thematische pakketjes voor jou bedacht.

We bieden daarnaast ook rustieke handgemaakte bloempotten aan, ideaal voor op het terras of als eyecatcher die het goed doet in elk interieur.

Benieuwd hoe het werkt? Check het via deze link of lees ook eens onze faq.

eden tables