VERZENDING

Wij verzenden al onze producten zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling. Onze producten worden gewoonlijk binnen de 7 dagen geleverd, en uiterlijk binnen de 30 dagen. Wij weten dat je je producten graag zo spoedig mogelijk ontvangt en doen ons uiterste best hiervoor.

Wij verzenden enkel onze bloempotten tot 30 centimeter diameter. Onze tafels leveren wij tot bij jou thuis in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ook onze grotere formaten bloempotten worden gratis geleverd in bovenvermelde provincies vanaf een minimum bedrag van 290 euro. Bij bedragen lager dan 290 euro wordt een leveringskost van 50 euro aangerekend, of kan je ze gratis bij ons komen ophalen. We contacteren jou wanneer je besteld hebt om een geschikt moment voor levering of ophalen af te spreken. Woon je in een andere provincie dan de bovenvermelde en wil je toch graag een tafel, contacteer ons dan voor meer info.

 

Wij verzenden het product naar het door jou opgegeven adres in België. Voor bestellingen lager dan 75 rekenen wij een verzendingskost aan van 7,5 euro, bestellingen boven 75 euro zijn altijd met gratis verzending, behalve voor grotere formaten bloempotten (diameter 44 centimeter en groter) wanneer de totale bestelling minder dan 290 euro bedraagt.

 

Voorlopig leveren wij niet aan andere EU landen.

 

Voor meer info raadpleeg onze algemene voorwaarden.